Pāriet uz saturu

Vintage Open Air Festival is coming!!! P.S. Piedalīties var jebkurš!

4 septembra, 2009

Brick Lane

Tev mājās ir vecmāmiņas 70. gadu kurpju kolekcija? Varbūt – tēva vecās plates? Drēbes ar odziņu, kuras būs aktuālas visos laikos un vietās? Ceļojumos iegūtas brīnumainas lietas, kas stāv plauktā, mazliet noputējušas? Lai kas tas arī nebūtu – ja tev šķiet, ka lieta ir ar pievienoto vērtību un kādam varētu sniegt daudz prieka, nāc un piedalies Open Air Vintage Festival! Arī mēs gribam kā Londonā, Parīzē un Berlīnē – vecu un mīļu mantu tirdziņu, – tādēļ rīkojam tādu pašas (mēs – Retro Spectro un Agnese Kleina)!

Kur? Dirty Deal Cafe Spīķeros

Programmā iespēja tikt pie jaunām un ne tik jaunām brīnišķīgām lietām, baudīt gardus retro dzērienus un pēc omīšu receptēm pašu ceptas kūkas (jā, arī tu vari droši kādu izcept un nest uz festivālu, tiksi gan pie nelieliem ienākumiem, gan prieka, vērojot kā citiem garšo tava kūka!), īpašu mūzikas izlasi un retro noskaņas filmas.

Vakarā – ballīte ar DJ (mums ir dažas labas idejas, vēl domājam, kurš būs tas īstais un vienīgais, varbūt būs pat vairāki!). Velkam mugurā festivālā iegādātās kleitas un liekam ap kaklu jaunās krelles!

P.S. Lietus gadījumā festivāls pārcelsies uz Dirty Deal Cafe iekštelpām, un Open Air pārvērtīsies par Open Mind.

Sākums? 26. septembrī ap rīta pusi (precīzs info sekos).

Iedvesma? Klikšķini http://www.stylebubble.co.uk/style_bubble/2009/08/day-of-being-a-trader.html vai vienkārši lūko bildes. Dažas ir no mēnesi atpakaļ Londonas slavenajā Brikleinā notikušā pop-up vintage tirdziņa, mmm!

Kas tev tagad jādara? Ja plāno tikai iepirkties un ballēties, tad sāc krāt naudu un meklē balles tērpu (dresskods – fifīga cepure). Ja plāno kļūt par pārdevēju, vispirms līdz 22. septembrim sūti pieteikumu Agnesei (agnesiga@yahoo.com). Par pārdevēju jeb seilotāju vari kļūt, ja tev (vai kopā ar draudzeni vai draugu) krājumā ir vismaz 10 pārdodamas lietas. Bet – tas nenozīmē vecus un garlaicīgus T-kreklus, ko izmantoji fizkultūrai, bet gan īstas, dzīvas pērles, neparastas un pat frīkainas lietiņas, kuras ieraugot iemirdzas acis. Piedalies tirdziņā arī tad, ja pats radi kaut skaistu un dievīgu, taču citos tirdziņos vēl neredzētu!

Sekojiet turpmākai informācijai un piesakieties jau laikus!!!

6a00e5508e95a988330120a514a409970b-800wi6a00e5508e95a988330120a514b098970b-800wiBrick+Lane+Hosts+Vintage+Pop+Up+Market+fvyNVu6H-2BlBrick+Lane+Hosts+Vintage+Pop+Up+Market+B9M88MIkTlKl

3 komentāri leave one →
  1. agnesiga permalink
    4 septembra, 2009 2:33 pm

    Thumbs up! 😛

  2. Sarma permalink
    5 janvāris, 2010 12:13 am

    Hallo! Vai kāds vispār uz pasaules ir izlasījis “vintage” definīciju?! Vai LV un UK nav neviena, kas kaut ko jēgtu no stila un modes?! Vintage nav vecas lietas! Vintage ir KVALITATĪVAS vecas lietas! Runa iet par reālu modes namu lietām! Vai to reprodukcijām- kaut kas, kas tapis 40′ gadu stilā!
    Tas, kas notiek Jums- Dirty Deal Cafe- tas ir “Second hand” tirdziņš…
    Pilnīgs murgs! Tāpat kā kādreiz bija ar “grunge”- tad arī katrs uzvilka, ko atrada pēc iespējas VECĀKU un bija labi… 😦
    Kurai no Jums mājās ir kaut viena 40′ gadu Dior kleita- atsaucieties un tad parunāsim…. tirdziņā es nevienu tādu neredzēju! 😦

    • retrospectro permalink*
      5 janvāris, 2010 11:47 am

      hei. ir cilvēki, kam patīk dzīvot pēc definīcijām un likumiem. un ir cilvēki, kam patīk dzīvot saskaņā ar sajūtām. tas laikam arī viss, ko varu tev pateikt.
      bet kas attiecas uz tēzi, ka vintage ir tikai dizaineru lietas – tās nu gan ir muļķības. tas vienkārši ir vintage lux gals, kas arī maksā simtus un tūkstošus.
      btw – ja tev mājās būtu 40. gadu Dior kleita, tu viņu tirgotu nost tirdziņā?

Komentēt