Pāriet uz saturu

Open Air Vintage fests? Būs, un pieteikšanās ir sākusies!

15 novembrī, 2012

Image

Īsi un skaidri – pieteikšanās Ziemassvētku Open Air Vintage festivālam ir sākusies!
Diezgan neticami, bet šis jau ir 10. OAVF!

15. decembris ir tas datums, kad visas dienas garumā būs iespējams bez bēdu ļauties tirgošanās un iepirkšanās kaislībām, pa vidam satikt vecus draugus un iepazīt jaunus cilvēkus, uzēst kādu piparkūku un galu galā – forši pavadīt laiku. Norises vieta, kura mums jau ir padomā, tiks izziņota nākamnedēļ.

Kā jau ierasts – liekam uzsvaru uz veco laiku pērlēm un pērlēm kā tādām, bet šajā festivālā bez aplinkiem pieteikties aicinām arī tos, kas gatavi piedāvāt interesantu, pašu radītu dizainu jebkādā tā izpausmē – mode, mājas lietas, rotaslietas utt., utjprj. Mūsu sapnis – lai šajā tirdziņā dāvanas sev un savējiem atrastu gan klasisku vērtību cienītāji, gan ar vistrakulīgāko gaumi apveltītie. Un, protams – atcerēsimies, ka foršas lietas tirdziņos meklē ne tikai meitenes, bet arī puiši!

Aicinām tirdziņam pieteikties arī tos, kam mājās sakrājušies vērtīgi krāmi – veci radio aparāti, kāda mazāku gabarītu mēbelīte, varbūt pat sienas pulkstenis vai brieža ragi, kas noputējuši mētājas bēniņos.

Ja vēlaties pieteikties, sūtiet sekojošu info:

  • vārds, uzvārds, personas kods
  • telefona nr.
  • piedāvājuma īss apraksts (respektīvi, ko grasāties pārdot)
  • ļoti vēlams – bildes (priekšroka tiem, kas atsūta bildes!)

uz e-pastu retrospectrovintage@gmail.com. Oficiālais pieteikšanās termiņš ir 10. decembris, TAČU – ja gadījumā tiks sasniegts pārdevēju skaita limits (telpas būs gana plašas, bet ne bezizmēra), pieteikšanās var tikt pārtraukta arī ātrāk, tāpēc šeit lietderīgi ir atcerēties veco teicienu par tiem, kas maļ pirmie, jo ir pirmie atbraukuši.

Ar dalības maksu šoreiz darām tā: līdz mēneša beigām (30. novembrim, ieskaitot) dalības maksa vienam pārdevējam Ls 7, savukārt, ja ir vienots stendiņš, kurā savas lietas tirgo divi cilvēki, dalības maksa ir Ls 12 par abiem. Piesakoties pēc 30. novembra, dalības maksa drusku pieaug: Ls 8 no dalībnieka un Ls 14 no stenda ar 2 dalībniekiem.

Pasākuma vienojošā tēma tiks izziņota nākamnedēļ, kad paziņosim arī vietu.

Bet ja nu jums galīgi nav skaidrs, kas tas OAVF tāds vispār ir, tad ielūkojieties te, te, te un arīdzan te.

Uz tikšanos! RS

One Comment leave one →
  1. viktorija permalink
    19 novembrī, 2012 1:40 pm

    Supadupa, gaidu tēmu, lai sāktu pakot savas pērles!

Komentēt