Pāriet uz saturu

Open Air Vintage fests #10 – update

20 novembrī, 2012

Image

“Dažas durvis, kā jau varēja paredzēt, veda tukšās guļamistabās. Drīz vien viņi nonāca garā gleznu galerijā, kurā atradās bruņinieka tērps; pēc tam viņi iegāja zaļā, iztapsētā istabā, kuras vienā stūrī bija novietota arfa; nokāpuši trīs pakāpienus uz leju un uzkāpuši piecus uz augšu, viņi nokļuva mazā hallē, kas veda uz balkonu; sekoja vēl vesela rinda istabu, kas bija pilnas ar grāmatu skapjiem – grāmatas lielākoties bija ļoti vecas, dažas pat lielākas par Bībeli. Drīz bērni ielūkojās pavisam tukšā istabā, kur vienīgā mēbele bija milzīgs drēbju skapis ar durvju spoguļiem.”

Kā jau daži droši vien nopratuši, augstāk esošajam citātam ir sakars ar 10. OAVF – proti, grāmata, no kuras tas nācis, kalpojusi par iedvesmu tirdziņa noskaņai un tēmai. Protams, ka tā ir Nārnija – brīnumaina pasaule, kas paveras aiz vecā skapja durvīm un pēc naftalīna smaržojošu kažoku rindām. Fauns, runājoši bebri, Ragana, lauva Aslans, vienradži un daudzi citi lai šoreiz kalpo par iedvesmu arī jums, dārgie pārdevēji (un, arī pircēji!), pucējoties un domājot par savu stendiņu noformējumu.

Jā, kur tad notiks OAVF #10? Esam izlēmuši par labu vietai, kas nedaudz arī ir tāda kā Nārnija – industriālā Nārnija ar saviem noslēpumiem un pārsteigumiem. Tās ir Totaldobže Mākslas centra telpas bijušajā rūpnīcā VEF. Par plašumu, noskaņu, mūziku un siltumu (arī siltiem dzērieniem un uzkodām) mēs parūpēsimies, bet jums vienkārši jānāk un jāizbauda šī diena!

Atgādinām, ka 10. Open Air Vintage fests notiks 15. decembrī no plkst. 11 līdz 17, Totaldobže Mākslas centra telpās, bijušās rūpnīcas VEF teritorijā. Elektroniskas norādes un kartes vēl sekos, arī drukātajos plakātos un flaijeros būs iezīmētas kartes, lai vieglāk atrast mūsu Nārniju.

Piebildīšu, ka telpas ir ar tirdzniecības centra augstuma cienīgiem griestiem un aprūsējušām, smagām metāla sijām, kā arī ar aplupušām, bet industriāli romantiskām betona sienām. Telpas, kur gadu desmitiem ritējusi padomju darba ļaužu ikdiena, nu ir kultūras centrs un uz vienu dienu – arī Nārnija!

Ja vēlies tirgot vintage pērles, vērtīgus krāmus vai neparastas pašu darinātas lietas ar pievienoto vērtību, tagad ir īstais laiks pieteikties kā tirgotājam: https://retrospectro.wordpress.com/2012/11/15/open-air-vintage-fests-bus-un-pieteiksanas-ir-sakusies/.

Iedvesmai vēl dažas bildes:

No comments yet

Komentēt